Doneren


De DNA database draaiende houden kost geld. Veel geld.
Denk hierbij aan de kosten voor hardware, software, een webhostingpakket, enveloppen, postzegels, telefoonkosten, benzinekosten, etc. En dan hebben we het niet eens over alle uren werk die wekelijks in de database gaan zitten, want alles draait op vrijwilligerswerk. Voor de toekomst hebben we ook nog enkele wensen. Zo willen (en moeten!) we de database graag uitbreiden zodat we nog meer gegevens kunnen gebruiken in onze zoekopdrachten en het gemakkelijker is om secundaire informatie van paarden te vergelijken. Ook willen we heel graag een nieuwe en professionelere website met meer functionaliteiten voor de bezoekers, eventueel aangevuld met een speciaal gedeelte voor de eigenaren van de paarden in de database.

Al direct vanaf de start van de database in 2009 hebben we besloten geen vergoeding te vragen voor onze diensten. Het succes van de database draait om het feit dat iedereen de mogelijkheid moet hebben zijn of haar paard te laten opnemen. Om familiebanden te vinden hebben we namelijk DNA nodig van alle Gypsy Horses, niet alleen van die met een vermogende eigenaar.

Nu hebben we het punt bereikt dat we toch vragen om een bijdrage, maar dan vrijwillig. We zullen nooit mensen verplichten geld te betalen voor onze dienst. Wil jij ook een steentje bijdragen aan het onderhoud van de DNA Database? Doe dan vandaag nog een donatie via PayPal. We zijn je ontzettend dankbaar. Er is geen verplicht bedrag, een ieder mag geven wat hij of zij kan missen. Doneren doe je via deze link:

 Wil je liever rechtstreeks geld overmaken op onze bankrekening? Neem dan even contact op via de e-mail, dan sturen we je onze gegevens toe.


We willen iedereen alvast heel hartelijk bedanken voor hun donatie. Het wordt ontzettend gewaardeerd.