Veelgestelde VragenWelke profielen staan al in de databank?

Om een lijst te zien van alle DNA profielen die momenteel (24-03-2015) in de databank staan klik je hier.


Je hebt Adobe Reader nodig om de lijst te kunnen openen. Mail ons even mocht je er niet uitkomen.


Kunnen jullie de ouders van mijn paard achterhalen?

Hopelijk wel. Maar er zijn geen garanties. Het is mogelijk dat wij nooit een mogelijke match vinden voor jouw paard.
Het is ook mogelijk dat we een mogelijke familieband vinden maar dat deze door het lab niet gegarandeerd kan worden.


Hoe lang duurt het voordat jullie een mogelijke match vinden?

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid DNA profielen die wij ontvangen. Het is logisch dat hoe meer DNA profielen wij hebben, hoe hoger de kans is dat we een mogelijke match vinden. Het is mogelijk dat we niet meteen een match vinden, maar dat dit maanden of zelfs jaren zal duren.


Wat doen jullie met mijn persoonlijke informatie?

Jouw persoonlijke informatie is privé en zal nooit zonder jouw toestemming worden gepubliceerd of worden verstrekt aan derden.
De naam van jouw paard kan wel worden gepubliceerd op de website.

Erkend mijn stamboek de resultaten?

 

Vrijwel alle stamboeken erkennen de geboekte resultaten van de database en helpen met het zoeken naar nieuwe verbanden. Wil je weten of jouw stamboek hier ook toe behoort stuur ons dan een mail of benader jouw stamboek rechtstreeks voor informatie.

 

ICS Nederland (en daarmee ook haar dochterstamboeken) hebben aangeven de gevonden resultaten niet te erkennen. Uitslagen van ouderschapstesten verwerken zij niet en DNA profielen die niet door erkende stamboeken zijn vastgelegd worden niet geaccepteerd. Als er een match wordt gevonden bieden zij wel de mogelijkheid om de ouderschapstest opnieuw door hen te laten uitvoeren. Wat hiervan de voorwaarden en kosten zijn kun je opvragen bij ICS Nederland zelf.

Andere vragen?

We zullen regelmatig nieuwe veelgestelde vragen toevoegen aan deze site. Als jouw vraag er niet bijstaat stuur dan een e-mail naar info@gypsyhorse-dna.com en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.
web tracking