Resultaten


Nadat een match is gecontroleerd en bevestigd door het laboratorium plaatsen we de uitslag hier. Zodra er meer resultaten binnen zijn zal dit gedeelte van de website uitgebreid worden.

Uitslagen bevestigd door het lab:

 

* Abbytales Katinka X The Midget= Abbytales Ciara

Katinka is drachtig geïmporteerd en is in Nederland bevallen van Ciara. Haar vader was onbekend.

* Mira, Zoe en Megan Mealla zijn alledrie dochters van The Old Horse of Wales.

Deze merries zijn allemaal geïmporteerd en er was niets bekend over hun afstamming

 

* Irish Silver Mane is de moeder van tinkerhengst Kent.

Kent is al een vrij oude hengst met onbekende afstamming. Irish Silver Mane is een merrie geboren in de jaren ’80 en staat momenteel in Denemarken. Dit toont aan waarom het zo belangrijk is om het DNA van wat ouder Gypsy Horses te verzamelen en waarom internationaal werken noodzakelijk is.

 

* Gypsy Elite Pride and Joy is de vader van tinkerhengst Thunder

Thunder en Pride zijn beide dekhengsten. Pride staat in Amerika en is al behoorlijk aan de leeftijd. Van Thunder was niets over zijn afstamming bekend. Zowel Thunder als Pride hebben een hoop afstammelingen. Daarom was dit een hele belangrijke ontdekking.

 

* Babet is een dochter van Gypsy Elite Pride and Joy

Babet is geïmporteerd uit Engeland en bleek een dochter van Pride and Joy. Uiteraard is uitgezocht of Pride and Joy een jaar voor haar geboorte nog wel in Engeland was. Babet vond hiermee niet alleen haar vader, maar kreeg er ook een halfbroer bij!

 

* Chester is de vader van Amalia

Chester is ondertussen een ruin. Het was bekend dat hij in Engeland had gedekt. Amalia kwam uit Engeland met onbekende afstamming.


*
Bonnie is de moeder van Icemama
Zowel Bonnie als Icemama komen uit Engeland. Icemama staat ondertussen in Finland. Bonnie is helaas overleden.

 

* Raven van Gipsy Spirit is de vader van Falcon en O’Bryan van de Kendelhoeve.

Raven komt oorspronkelijk uit Engeland en heeft daar gedekt. Hij had daar dezelfde eigenaar als Falcon. O’Bryan is geïmporteerd uit Engeland. Ondertussen staat Raven in Denemarken, Falcon in Amerika en O’Bryan in Nederland. Met alle hengsten wordt nog gedekt en daarom is dit een zeer belangrijke ontdekking!

 

* Heyleigh is de dochter van Snowdon.

Heyleigh en Snowdon zijn beiden geïmporteerd door Mollema/Stal Vegilin van Claerbergen. Er was altijd al een vermoeden dat het misschien familie kon zijn. Snowdon was geruind maar had mogelijk eerder wel gedekt in Engeland. Na een DNA test werd dit bevestigd; Heyleigh is de dochter van Snowdon!

 
web tracking